Milk Bar Geboortelijsten

Wat zijn de voordelen van een Milk Bar geboortelijst? 
 • Aanmaken kan je zelfstandig online of met behulp van onze medewerkers;
 • Onze geboortelijsten zijn allemaal consulteerbaar en aanpasbaar online;
 • Geen aankoopverplichting - enkel de producten die je op voorhand wil reserveren, extra bijbestellen of personaliseren moeten worden aangekocht.
 • Gratis levering van cadeautjes bij de ouders thuis: wij verzamelen de cadeautjes zodat we ze gegroepeerd kunnen leveren/verzenden. Het is natuurlijk ook mogelijk om de cadeautjes te komen ophalen in onze winkel. Hiervoor stuur je ons best eerst een mailtje zodat we alles kunnen klaarzetten en alles vlot kan verlopen. 
 • Bij het afsluiten van je geboortelijst krijg je een cadeaubon ter waarde van 10% van de totale som van de verkochte artikelen (excl. cadeaubonnen). 
 • Ouders met een geboortelijst bij Milk Bar krijgen vanaf het aanmaken van hun geboortelijst 10% korting op al hun aankopen en dit tot hun kindje 2 jaar is. Deze korting is niet van toepassing op andere geboortelijsten, artikelen waarop andere kortingen en promoties gelden, en is niet cumuleerbaar met de waardebon die Milk Bar geeft bij het afsluiten van de lijst.
 • Wij aanvaarden "special requests". Laat het gerust weten als je op zoek bent naar een artikel dat nog niet op onze website staat.
 • We hebben ervaring met tweelingen

Wij kunnen voor onze geboortelijsten nog andere producten bestellen dan die dat op onze website staan. 

 

Cadeaubonnen op je geboortelijst? Een goed idee!

Wij raden ook steeds aan een aantal waardebonnen aan je geboortelijst toe te voegen zodat je vrienden en familie steeds een cadeautje kunnen vinden dat in hun budget past!

 

Verdien een waardebon van 25 euro voor het aanraden van onze geboortelijst: 

Ben je tevreden over onze geboortelijst en wil je graag een waardebon van 25 euro verdienen? Raad onze geboortelijst dan aan bij vrienden, familie en kennissen! 

Bij het aanleggen van zijn/haar geboortelijst dient de persoon aan wie je onze geboortelijst hebt aangeraden enkel je naam en e-mailadres te vermelden. Wanneer er 500 euro werd aangekocht van de nieuwe geboortelijst krijg jij automatisch een waardebon van 25 euro toegestuurd. 

 

 

Heb je graag wat hulp bij het opstellen van je geboortelijst? Dat kan zeker en met veel plezier! Je kan gewoon een afspraak online inboeken: Klik hier om jouw afspraak te maken. Hou er rekening mee dat een afspraak voor een geboortelijst gemiddeld 2uur duurt. Graag een video-afspraak? Dat kan natuurlijk ook. Zet het gewoon even bij de opmerkingen bij het reserveren van een tijdstip. 

Ook indien je je geboortelijst zelfstandig online samenstelt, kan je ons altijd mailen (info@milk-bar.be) of bellen (0475/300612) wanneer je vragen hebt. 

Voor inspiratie, kijk zeker ook eens naar onze checklist

 

 

Gestelde vragen

Ik ben zwanger. Wanneer maak ik best de geboortelijst aan?

Proficiat! Een geboortelijst aanmaken kan op elk moment. De meeste mensen doen dat vanaf de 4e of de 5e maand van hun zwangerschap. Zo ben je ook zeker dat de grotere items die wij moeten bestellen (zoals sommige meubels, een autostoel of een kinderwagen) er op tijd zijn.  

Ik wil starten met een geboortelijstje. Hoe pak ik dit aan?

 • Maak je graag je lijst zelfstandig aan? Dat kan via onze geboortelijstwebsite.
 • Heb je graag wat hulp bij het samenstellen van je geboortelijst? Of had je graag was uitleg over bepaalde producten? Aarzel dan zeker niet om een afspraak te maken via onze online agenda

Is het mogelijk om een artikel op te delen in schijven?

Het is niet mogelijk om een artikel op te delen in schijven omdat dit voor de ouder en schenker verwarrend kan zijn. Je kan cadeaubonnen toevoegen aan de geboortelijst die je als ouder na aankoop ontvangt in je mailbox. Deze cadeaubonnen kan je dan later gebruiken om de grotere artikelen aan te kopen. Ook is het mogelijk voor de schenker om in de comments aan te geven dat het gaat om een cadeaubon voor een bepaald artikel.

Worden de cadeautjes gratis aan huis geleverd?

Wij kunnen de cadeautjes gratis aan huis leveren indien gewenst. wij verzamelen de cadeautjes zodat we ze gegroepeerd kunnen leveren/verzenden.

Afhalen is natuurlijk altijd mogelijk. Hiervoor vragen we wel om ons op voorhand een mailtje te sturen zodat alles vlot verloopt.

Kunnen wij op elk moment onze cadeautjes komen afhalen in de winkel?

Ja, dat kan zeker. Wij vragen wel om hiervoor op voorhand een mailtje te sturen zodat alles vlot verloopt.

Kunnen cadeautjes zowel online als in de winkel gekocht worden?

Dat kan zeker. De schenkers hebben de keuze om online een cadeautje aan te kopen of hiervoor langs te komen in de winkel.

Een bepaald product is uitverkocht, maar ik wil het toch graag op mijn geboortelijst. Kan dit?

We doen ons best om steeds een goede voorraad te voorzien, maar we zijn natuurlijk ook afhankelijk van onze leveranciers. Het kan dus zijn dat een artikel op een bepaald moment tijdelijk uitverkocht is. Je kan dit artikel dan wel nog toevoegen aan je geboortelijst. Het kan dan cadeau gedaan worden vanaf het moment dat we het terug in voorraad hebben.

Is er een aankoopverplichting?

Er is geen aankoopverplichting.

Hierop gelden enkele uitzonderingen: de producten die je op voorhand wil reserveren, die wij speciaal voor jou moeten bestellen of die je wil laten personaliseren moeten worden aangekocht.

Ik wil graag een artikel op mijn lijst dat niet op jullie website staat. Kan dit?

Wij kunnen alle artikelen bestellen van de leveranciers waarmee wij samenwerken. Wil je graag een artikel dat niet op onze website staat? Laat het dan goed op voorhand weten zodat wij dit kunnen bestellen.

Ken je nog een leuk merkje waarmee we nog niet samenwerken? Laat het dan zeker weten. Dan kijken wij wat mogelijk is.

Op de artikelen die speciaal voor jou besteld worden geldt wel een aankoopverplichting.

 • Anouk J.

  "Wij zijn blij met onze keuze om de geboortelijst bij Milk Bar te leggen. Wij kregen eerlijk advies en een fantastische service. Steeds bereikbaar en er is mogelijkheid tot eigen input. Heel erg bedankt!"

 • Hanne G.

  "Super leuke winkel! Wij zijn heel blij met alle mooie en handige producten. Het persoonlijk advies en de mensen die altijd voor je klaarstaan maakte het voor ons de ideale winkel voor onze geboortelijst. Heel hard bedankt iedereen!"

 • Sarah E.

  "Ontzettend blij dat we onze geboortelijst bij Milk Bar hebben gelegd: super vriendelijke en persoonlijke service, mooie en kwaliteitsvolle spullen, heel veel voordelen (korting, levering aan huis...). We komen graag terug!"